top of page
workshop 7.jpg

Integratie en vooruitblik

Workshop 7

7-8 december 2024

 

 

Dag 1: Reflectie en Verankering - Een Commitment aan de Reis

 

Doel:

  • Op deze dag werpen we een terugblik op de reis die we gemaakt hebben. We identificeren niet alleen de obstakels die we zijn tegengekomen, maar vieren ook de overwinningen die zijn behaald.

 

Activiteit:

  • Herkennen en integreren van de meest impactvolle inzichten in ons dagelijkse leven. Door middel van rollenspellen en het opstellen van persoonlijke manifesten, richten we ons op het verankeren van de nieuwe kennis en vaardigheden die we hebben verworven.

 

 

 

Dag 2: Toekomstvisie en Duurzame Transformatie - Het verdere Pad

 

Doel:

  • Deze tweede dag biedt een gelegenheid om met optimisme en vertrouwen naar de toekomst te kijken. We maken kennis met ons zonnekind.

 

Activiteit:

  • We bespreken hoe de vaardigheden en inzichten die we hebben opgedaan kunnen dienen als gereedschap voor levenslange ontwikkeling en groei. Dit is meer dan een theoretische exercitie; we creëren praktische actieplannen, strategieën voor wat er na deze workshopreeks komt.

  • Ter afsluiting van niet alleen deze workshop maar de hele serie, komen we samen voor een groepsmeditatie gericht op hartcoherentie. De meditatie is ontworpen om niet alleen het welzijn van het individu te bevorderen, maar ook om een collectief veld van positieve intentie en toekomstvisie te scheppen, dat in de toekomst gevoed wordt door de groepsdeelneem(st)ers

 

Samenvatting:

Met deze afsluitende workshop willen we elke deelnemer uitnodigen om met hernieuwd vertrouwen en gereedschap de reis van zelfontdekking en zelfrealisatie voort te zetten. Het is een nieuwe start, een kans om authentiek en bewust te leven, geleid door het hart en begeleid door onze ziel, ons liefdevolle heldere bewustzijn.

bottom of page