top of page

image.png

Bewust scheppen en Hartcoherentie

 

workshop 6

9-10 novemberi 2024

 

Dag 1: De Kracht van Bewuste Intentie - Het Brein & Hart als Architect van Realiteit

 

Doel:

  • Op de eerste dag bouwen we voort op het innovatieve werk van Joe Dispenza om te verkennen hoe je bewust je eigen realiteit kunt creëren. Deze dag is gewijd aan het onderzoeken en beoefenen van geavanceerde adem en meditatietechnieken die gericht zijn op bewuste intentie en visualisatie.

 

Activiteit:

  • We richten ons op het doorbreken van oude, beperkende patronen en het instigeren van persoonlijke transformatie door het actief vormgeven van onze gedachten en geest.

 

 

Dag 2: Hartcoherentie in Praktijk - De Fysiologie van Harmonie

 

Doel:

  • De tweede dag is gericht op hartcoherentie, een toestand waarbij je hart, geest en emoties in optimale harmonie zijn. Door gebruik te maken van de HeartMath biofeedbacktechnologie, krijg je directe, realtime feedback over je hartslagvariabiliteit (HRV) en dus je staat van coherentie. We introduceren praktische technieken, zoals ademhalingsoefeningen en bewuste intenties, om deze toestand van harmonie te bereiken en te behouden.

 

Activiteit:

  • Deze dag is een interactieve ervaring die je leert hoe je de intelligentie van het hart kunt gebruiken om je emotionele, mentale en fysieke welzijn te verbeteren. We maken een kanaal naar en voeren een gesprek met ons hart

Samenvatting:

Deze workshop biedt een uitgebreid scala aan tools voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder het bewust creëren van je eigen realiteit en het bereiken van een staat van hartcoherentie. Door deze technieken toe te passen, neem je de leiding over je eigen leven, afgestemd op het diepere, intuïtieve weten van je hart. Het uiteindelijke doel is om je in staat te stellen om met meer integriteit, volledigheid en authenticiteit in het leven te staan.

bottom of page