top of page

Das ewige jetzt.jpg

 

Transformatie van Negativiteit

het Eeuwige ‘Nu’

 

Workshop 5

14-15 september 2024

 

Dag 1: De Drie Gezichten van het Zelf – Lager Zelf, Hoger Zelf en Masker

 

Doel:

  • Deze dag is een ontdekkingsreis naar het Padwerk, geïnspireerd door het werk van John en Eva Pierrakos.

  • We verkennen de complexiteit van ons innerlijke landschap door de concepten van Lager Zelf, Hoger Zelf en Masker te ontleden. Oftewel, wie ben ik achter deze opgebouwde identiteit en waar zitten mijn bronnen van kennis en dieper weten, intuïtief aanvoelen? Hoe kan ik die leren inzetten? Wat is het verschil tussen angst, voorgevoel, intuïtie en dieper weten?

 

Activiteit:

  • Oefeningen zijn erop gericht om deze verschillende ‘zelfs’ te herkennen en de schaduwzijde die het Lager Zelf representeert te transformeren.

  • Opstelling van de verschillende zelven.

 

 

 

Dag 2: De Kracht van het ‘Nu’ – Transformatie naar Hoger Zelf

 

Doel:

  • Op deze tweede dag richten we ons op de transformatie van negativiteit, geïnspireerd door de inzichten van Eckhart Tolle en de cursus in Wonderen over het belang van leven in het huidige moment en het terugkeren naar liefde en anders waarnemen van de werkelijkheid.

 

Activiteit:

  • Deze workshop dient als een fundament voor het herkennen van negatieve cycli en het activeren van je Hoger Zelf. We richten ons niet alleen op het concept van het ‘Nu’, maar ook op het ervaren ervan als een staat van zijn die helpt om de beperkingen van het Schaduwkind te overwinnen. Hierdoor kun je vanuit een diepere, meer authentieke laag van jezelf leven, wat als springplank dient voor toekomstige workshops en levenslange groei.

 

Samenvatting:

Deze workshop is gericht op de ontdekking en transformatie van het Lager Zelf, Hoger Zelf en Masker, met praktische oefeningen voor het inzetten van intuïtie en het overstijgen van negativiteit door de kracht van het 'Nu'."

bottom of page