top of page

Stefanie Stahl

het kind in je werkboek.jpg

 

Het kind in je een thuis geven

 

Samenvatting

 

Ontdek de enorme kracht van het werken met je innerlijke kind!
 

Ons innerlijke kind is de optelsom van alle inprentingen uit onze kindertijd. Vooral negatieve en pijnlijke ervaringen hebben zich hardnekkig vastgezet in ons onderbewustzijn. Als volwassene kunnen die ons hinderen bij het ontplooien van ons volledig potentieel, en bepalen onbewust hoe we relaties aangaan en onderhouden. Dit deel noemt Stefanie Stahl het schaduwkind.
 

Dit boek leert ons eerst om een liefdevol contact te maken met ons gekwetste schaduwkind. Pas als we daarmee vriendschap sluiten komt het zonnekind te voorschijn – met onze vrolijke en sterke levenskrachten. De vrijmaking van ons zonnekind biedt ons de mogelijkheid om gelukkige relaties aan te gaan en ons leven ten volle te leven.
 

De talrijke oefeningen en tips in dit boek zijn er op gericht om vrede te sluiten met je innerlijke kind. Ons innerlijke kind moet zich weer thuis voelen, waardoor we een fundamenteel gevoel van zelfvertrouwen ontwikkelen. En dat zorgt voor een heel nieuwe kijk op het leven.
 

Over de schrijfster:
Psychologe Stefanie Stahl heeft met haar boeken over het innerlijke kind en bindingsangst in Duitsland al
honderdduizenden lezers bereikt. Ze heeft een praktijk in Trier, houdt regelmatig lezingen en workshops en wordt vaak door de media geraadpleegd als expert.

Boek bestellen?

Werkboek 'Het Kind in je een Thuisgeven

In drie stappen naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde Dit werkboek bij de internationale bestseller Het kind in je een thuis geven biedt een praktisch aanvullend programma waarmee je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde kunt ontwikkelen; het bevat talrijke nieuwe oefeningen en sjablonen om zelf in te vullen voor het individuele werk met je zonne- en schaduwkind.

 

Stap 1: Leer je schaduwkind kennen – dat deel van je persoonlijkheid dat staat voor negatieve ervaringen in je kindertijd en trauma’s. Stap 2: Versterk je volwassen-ik – het rationele deel, dat voor de oplossing van je problemen onontbeerlijk is. Stap 3: Ontdek je zonnekind – het gezonde, sterke en vrolijke deel van je persoonlijkheid. Het werkboek kan ook los van het eerste boek gebruikt worden.

 

Stefanie Stahl is psychologe en heeft een praktijk in Trier, Duitsland. Zij houdt regelmatig lezingen over bindingsangst, liefde en gevoel voor eigenwaarde. Met haar boeken 'Het kind in je een thuis geven' en 'Bindingsangst herkennen en overwinnen' bereikte zij in Duitsland honderdduizenden lezers. 'Het kind in je een thuis geven' werd reeds in tientallen talen vertaald.

Boek bestellen?

bottom of page