top of page

Je bent hier: Home / Over ons / Team

Martien Janssen

1950 geboren in Eindhoven, Nederland.

 

Sinds 1973 werk ik met hart en ziel met mensen in groepen en individueel. Nog elke dag leer ik van mijn kinderen, partner en vrienden, cliënten; kortom van iedereen die ik op mijn pad met een open hart ontmoet. 

“Hartspraak” is voor mij de synthese van alle levenslessen en ervaringen die ik ontving en verder wil geven; geweldloze communicatie met en vanuit het hart. In Eindhoven en Nuenen leid ik Hartspraak Workshops.

Ik woon in Dortmund en ik geef daar supervisie, individuele intensives, coaching en stervensbege-leiding.

Via ZOOM zijn internationale coaching- en therapiesessies mogelijk. 

Martien Janssen

Nettelbeckstrasse 15

44147 Dortmund

+49-176-9651 -1086

info@hartspraak.com

Lonneke van Houten

Geb. in 1967. Verloskundige, allround-coach, counselor en bevallings-trauma-verwerkings-specialist met EMDR en visualisatie specialisatie.

In relatiecoaching is het uitgangspunt EFT (Emotionally Focused Therapy) waarbinnen het thema hechting en kind in jezelf centraal staat.

 

Daarnaast puber- en kindercoaching en begeleiding van mensen bij levensvragen, overbelasting, innerlijke groei, en bewustzijnsontwíkkeling n.a.v. ingrijpende gebeurtenissen en verlieservaringen.

Docente verloskunde en kraamzorg. Kraamzorg-ontwikkelaar en teamcoach bij VDA te Eindhoven. Voorlichting en groepscoaching voor zwangeren en moeders met hun partners.

 

Lonneke van Houten

Schrijfster van het boek

"Het Hechtingsplan"

Tel: 06 48 81 75 79

https://www.hechtingsplan.com/‌

 

Lonnekevanhouten@gmail.com

bottom of page