Je bent hier: Home / Over ons / Team

Martien Janssen

1950 geboren in Eindhoven, Nederland. Sinds 1973 werk ik met hart en ziel met mensen in groepen en individueel. Nog elke dag leer ik van mijn kinderen, partner en vrienden, cliënten; kortom van iedereen die ik op mijn pad met een open hart ontmoet. 

“Hartspraak” is voor mij de synthese van alle levenslessen en ervaringen die ik ontving en verder wil geven; geweldloze communicatie vanuit het hart. In Amsterdam en Westzaan leid ik Hartspraak Workshops.

Ik woon in Dortmund en ik geef daar team-supervisie, intensives, coaching en stervensbegeleiding.

Via ZOOM zijn internationale coaching- en therapiesessies mogelijk. 

Lonneke van Houten

Verloskundige, allround-coach, counselor en bevallingstrauma-verwerkingsspecialist met EMDR en visualisatie specialisatie. In relatiecoaching is het uitgangspunt EFT (Emotionally Focused Therapy) waarbinnen het thema hechting en kind in jezelf centraal staat.
Daarnaast puber en kindercoaching en begeleiding van mensen op verwijzing van werkgever en bedrijfsarts bij levensvragen, overbelasting, burn-out dreiging.
Docente verloskunde en kraamzorg. Kraamzorgontwikkelaar en teamcoach bij VDA te Eindhoven. Voorlichting en groepscoaching voor zwangeren en moeders met hun partners.

Haar boek :"Het Hechtingsplan" is te bestellen via 

lonnekevanhouten@gmail.com

http://www.ccv-vanhouten.nl/

Schrijfster van het boek

"Het Hechtingsplan"

https://www.hechtingsplan.com/