Zorgzaam kind

Je bent hier: Home / Activiteiten / Jaarprogramma

het innerlijk kind en de liefde

door eigenwaarde naar een gezonde relatie

Om een gelukkige relatie te kunnen leven is een goede relatie met jezelf fundamenteel. Een gering gevoel van eigenwaarde verhindert liefde voor jezelf en vormt een belasting binnen elke intieme relatie. We onderzoeken in dit jaar hoe het staat met je eigenwaarde en met de liefde voor jezelf . Hoe werkt een tekort aan eigenwaarde zich in een bestaande of toekomstige relatie uit? Welke mogelijkheden heb je om je gevoel van eigenwaarde te verbeteren? Wat leert je relatie je over oude overtuigingen die je nog steeds beïnvloeden.

 

Deze cursus Het innerlijk kind en de liefde is een vervolg op de cursus The power of the heart van 2019/2021, waar we kennismaakten met ons schaduwkind en zonnekind . Nadat je je innerlijke kind hebt leren kennen en liefhebben gaat je ontwikkeling nu verder en onderzoek je hoe jij als volwassene je innerlijke kind een een relatie tegenkomt.

 

Of als je single bent onderzoek je het hoe en waarom dit zo is; is dit een bewuste keuze of verlang je naar een relatie maar heb je nog niet de juiste partner gevonden?

 

Deze cursus gaat van 28 augustus 2021 tot 28 mei 2022.

 

Een enkele workshop kost €350,00 Twee warme maaltijden zijn inclusief evenals de ZOOMmeetings tussen de workshops.

Bij deelname aan 2 workshops betaal je 2x€340,00. Bij 3 workshops 3x330,00. Bij 4 workshops 4x320,00.Bij  5 workshops 5x310,00.Bij  6 workshops 6x300,00. Bij 7 workshops 7x290,00

Ook vindt tussen elke workshop een facultatieve ZOOM meeting (ongeveer 90 minuten) plaats waar de deelnemers met elkaar en ons over zijn of haar ervaringen kunnen uitwisselen.

De cursus Het innerlijke kind en de liefde bestaat uit twee blokken van elke drie workshops:

 

Blok 1: Een gevoel van eigenwaarde – daar zou ik wat meer van mogen hebben -

leren van jezelf te houden

Blok 2: Het innerlijke kind en de liefde – De gulden middenweg tussen nabijheid en vrijheid-,

van elkaar leren houden

 

Na deelname aan  introductieworkshop van 28 -29 augustus 2021 kun je je voor één en/of beide blokken van deze cursus inschrijven. Ook is het mogelijk later in de loop van het cursusjaar in te stappen en de gemiste stof bij Lonneke of Martien individueel in te halen..

 

De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. We werken van zaterdags 10.00 tot 20.30 en zondags van 10.00-18.30

Voor wie bedoeld?

Onze workshops zijn bedoeld voor iedereen die op alle niveaus wil werken aan de belemmeringen die het contact met ons hart verhinderen en de krachten van zijn hart wil ontwikkelen. Wat je nodig hebt is enige nieuwsgierigheid, de wens om de wereld met je hart waar te nemen, de bereidheid om je te openen voor nieuwe ideeën en om deze uit te testen.

 

Minimum leeftijd is 18.

 

Interesse? 

Neem contact met ons op en/of schrijf je hier in:

Intro Workshop  Workshop 1   Workshop 2   Workshop 3   Workshop 4   Workshop 5  Workshop 6